TP-Link اولین کنفرانس سالیانه خود را در هتل همای تهران برگزار کرد. طی این مراسم، که با حضور نمایندگان فروش و رسانه های حوزه تکنولوژی همراه بود، مدیران TP-Link به تشریح وضعیت خود در بازار ایران پرداختند و ضمن معرفی محصولات جدیدشان، از برنامه های آتی شرکت سخن گفتند.
در ابتدای این مراسم، عادل منش به عنوان مدیر مارکتینگ دفتر TP-Link در ایران، تاریخچه ای کوتاه از شرکت متبوعش را ارائه داد.
TP-Link در سال ۹۶ فعالیت خود را در چین آغاز کرد و از همان ابتدا تمرکزش را بر روی محصولات شبکه قرار داد. این شرکت هم اکنون در ۱۲۰ کشور دنیا دستگاه های خود را عرضه می کند و به بیش از ۱ میلیارد کاربر سرویس می دهد.
TP-Link در سه ماهه سوم سال ۲۰۱۴ موفق شد ۴۲ درصد از سهم بازار WLAN دنیا را در اختیار داشته باشد و بسیاری از رقبایش را پشت سر گذارد.
به گفته عادل منش، تحقیق و توسعه همواره در مجموعه TP-Link دارای اهمیت بالایی بوده است. این شرکت هم اکنون ۱۱۰۰ نفر از فارغ التحصیلان برترین دانشگاه های دنیا را در واحد R&D خود گرد هم آورده و تلاش می کند راهکارهایی نوین را در زمینه فعالیت خود ارائه نماید.
در همین زمینه بد نیست بدانید که جفری چاؤ، مؤسس TP-Link، مدتی پیش از سمت مدیرعاملی کناره گیری کرد تا بتواند شخصا بر روی واحد تحقیق و توسعه شرکت، نظارت داشته باشد. TP-Link هم اکنون ۸ درصد از درآمد سالانه خود را هزینه R&D می کند.
عادل منش در ادامه به خودکفایی TP-Link در زمینه تولید محصولات اشاره کرد و بیان نمود که این شرکت کلیه قطعات مورد نیاز را در کارخانجات خود تولید می نماید.
TP-Link هم اکنون ۱۸۰ خط تولیدی دارد و سالانه ۱۵۴ میلیون دستگاه را روانه بازار می کند. خودکفایی در تولید به TP-Link اجازه می دهد تا ضمن کنترل کیفی تمامی قطعات، هزینه تولید را نیز پایین بیاورد و بدین شکل محصولات خود را با قیمتی رقابتی به بازار عرضه نماید.
در ادامه مراسم ویک کؤان، مدیر محصول TP-Link در خاورمیانه، به روی صحنه آمد و از محصولات جدید این شرکت سخن گفت.
به گفته کؤان، TP-Link که پس از سال ها تلاش توانسته نام خود را به عنوان برند اول جهان در زمینه تولید تجهیزات شبکه جای بیندازد، اکنون قصد دارد خانواده ای جدید از دستگاه ها را به سبد محصولاتش اضافه نماید.
دوربین های مدار بسته با قابلیت اتصال به سرویس های ابری، سویچ و پریز های برق هوشمند، در کنار اسپیکر های بلوتوثی از جمله جدیدترین محصولاتی هستند که TP-Link در نظر دارد آن ها را به بازار عرضه نماید.
کؤان در لابهلای سخنان خود همچنین به روتری جدید از TP-Link اشاره کرد که مجهز به یک صفحه نمایش لمسی است. کاربر با استفاده از این صفحه، علاوه بر اینکه می تواند تنظیمات مودم را تغییر دهد، قادر خواهد بود تا دستگاه را تبدیل به یک آلبوم دیجیتال کند و یا از آن به عنوان یک ساعت زیبا استفاده نماید.
پس از کؤان، آقای لورنس لو به عنوان مدیر منطقه ایران، به سخنرانی پرداخت و تلاش کرد تا چشم اندازی از وضعیت بازار کشورمان را برای حاضرین ترسیم نماید.
به گفته لو هم اکنون نیمی از جمعیت ایران را افراد زیر ۳۵ سال تشکیل می دهند که بیشتر آن ها از جمله مصرف کنندگان اینترنت به شمار می روند.
در حال حاضر ایران ۴۵ میلیون کاربر اینترنت دارد؛ این موضوع نشان می دهد که ۵۵.۷ درصد از مردم کشورمان از اینترنت استفاده می کنند. مقایسه این آمار با ضریب نفوذ ۸۰ درصدی اینترنت در کشور های پیشرفته، نشان می دهد که بازار ایران همچنان از پتانسیل بسیار بالایی برخوردار است و می تواند برای شرکتی همچون TP-Link بستر مناسبی برای سرمایه گذاری باشد.
لو در ادامه صحبت های خود به این موضوع اشاره کرد که TP-Link در سال ۲۰۱۴ توانسته بیش از ۱ میلیون دستگاه را در ایران به فروش رساند. او همچنین اضافه کرد که در سال ۲۰۱۵ شرکت متبوعش در نظر دارد تا سرمایه گذاری خود در بازار کشورمان را افزایش دهد.
منبع:دیجیاتو
:: برچسبها:
مراسم سالانهTP_LINK ,
مودم ,
مودمTP_LINK ,
فناوری ,
شرکتTP_LINK ,